Fietsen door de natuur

Wie van fietsen én van de natuur houdt is bij Landal Camping aan het goede adres. Speciaal voor de liefhebber hebben wij sportieve fietsmogelijkheden samengesteld voor ieder type fietser. Stapt u op de fiets, mountainbike of racefiets? Voor ieder wat wils!

Stap op de fiets

Stap op de fiets en ontdek de omgeving van onze campings. Kies uit diverse fietsroutes of stel zelf uw fietsroute samen. Fiets door natuurgebied de Veluwe, door de duinen op Texel of langs het vulkaanlandschap bij de Eifel. Wij hebben voor u de leukste fietsroutes per regio geselecteerd. Gegarandeerd fietsplezier!

Fietsmogelijkheden
Fietsen in Nederland Fietsen in Duitsland 

Huur een fiets

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u met één van onze huurfietsen. Bent u meer op zoek naar een comfortabele elektrische fiets of een sportieve mountainbike? Of vermaken de kinderen zich liever met een skelter of step op de camping? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur

Mountainbiken bij Landal Wirfttal

Bent u klaar voor een echte uitdaging? Onze camping Landal Wirfttal is omgeven door avontuurlijke mountainbikeroutes in de natuur. Stap op de mountainbike en verken het landschap van de Vulkaan-Eifel met vele heuvels, rotspartijen en kratermeren. Bezoek het VulkanBike Trailpark en volg de route van het knooppuntennetwerk. Bezoekt u liever een bikepark? Voor zowel beginners als professionals zijn er in het Bikepark Hürtgenwald diverse parcours uitgezet.