Welkom op de camping van Landal Rabbit Hill

Op Landal Rabbit Hill op de Veluwe voelt u zich één met de natuur. Midden in het bos vindt u de 135 campingplaatsen. Voor extra gemak kiest u voor een stacaravan. Behalve van de schitterende natuur kunt u ook genieten van de gezellige steden in de omgeving. U komt er al snel achter waarom het hier Landal Rabbit Hill heet. Veel guitige langoren wonen in deze omgeving en voelen zich ook heerlijk vrij. Midden op de Veluwe, in Nieuw Milligen om precies te zijn, ligt deze knusse camping met vele faciliteiten. Behalve van de schitterende natuur kunt u in de omgeving genieten van de stadse gezelligheid van Apeldoorn, Amersfoort of Arnhem. Landal Rabbit Hill beschikt ook over stacaravans. Voor wie niet in een tent of eigen caravan wil kamperen, is dit een fantastisch alternatief.

Knusse camping

De campingplaatsen van Landal Rabbit Hill liggen midden in de bossen. Voor extra gemak kunt u ook kiezen voor een stacaravan of safaritent. Geniet van de natuur en de gezellige steden in de omgeving.
  • 135 campingplaatsen, 18 stacaravans en 5 safaritenten
  • Het hele jaar geopend
  • Goede verwarmde sanitaire voorzieningen
Alle voorzieningen Contactgegevens

Eindeloos speelplezier

Tijd voor elkaar, daar draait het om bij Camping Landal Rabbit Hill. Bollo heet u en uw kinderen van harte welkom. Klaar om te dansen, een duik te nemen of helemaal los te gaan in het indoorspeelparadijs? De onbezorgde vakantie is begonnen! 
Ontdek alle pret

Samen eropuit

De omgeving van Landal Rabbit Hill is bij uitstek geschikt om volop te genieten. Of u nu houdt van fietsen of wandelen, kilometers prachtige natuur wachten op u. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!

Green Key

Landal Rabbit Hill is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Nieuw sanitairgebouw

In 2016 heeft camping Landal Rabbit een volledig nieuw sanitair gebouw geplaatst. Ook dit tweede sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk beschikt dit nieuwe gebouw over warme douches, schone wc’s en goede plekken om de afwas te doen.