53 campingplaatsen, 16 stacaravans en 4 safaritenten
Geopend van 26 maart tot 1 november 2021
Strand op circa 2 km afstand

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Onze terrassen en restaurants zijn (beperkt) geopend. Bekijk de openingstijden van het restaurant op het park waar jij verblijft in de Landal GreenParks App. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering. 

 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Activiteiten
 • Fun & Entertainment

  Op de parken kun je een Fun & Entertainment pick-up point vinden. Hier kun je inschrijvingen en betalingen regelen voor activiteiten en faciliteiten. Ook kun je hier knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond de bungalow te gebruiken. Ook kunnen alle Fun & Entertainment-activiteiten weer plaatsvinden zonder een maximum aantal deelnemers, maar wel met 1.5 meter afstand. Onze bowlingbanen, indoorspeelparadijzen, dierenwijdes, sauna's en zonnebanken zijn weer geopend indien op het park aanwezig. In de Landal GreenParks App vind je een week voor je vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

 • Outdoor sport en spel

  Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen van maximaal 30 personen. Ook sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Ons zwembad

  We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Bekijk vooraf in de Landal GreenParks App of het nodig is om je bezoek aan het zwembad te reserveren. Ook vind je hier de openingstijden. Bekijk op onze maatregelen pagina hoe een bezoek aan het zwembad eruit zal zien. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • Beauty en wellness

  In navolging van de landelijke corona-versoepelingen zijn de beautyfaciliteiten en de kapsalon (indien aanwezig op het park) weer geopend. Je bent (op afspraak) weer welkom voor een behandeling. Ook de sauna's en zonnebanken zijn weer open, indien op het park aanwezig. Kijk voor meer informatie over het reserveren van een behandeling in de Landal GreenParks App.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwateren voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze campingplaatsen

Alle accommodaties

Campingplaats

Safaritent

Stacaravan

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,2
 • Omgeving: 9,1
 • Restaurant: 7,3
 • Recreatieprogramma: 6,1
 • Faciliteiten op camping 8,1
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,2

We zien je graag snel op de camping van Landal Sluftervallei

Op Camping Landal Sluftervallei, in de Texelse duinen, valt veel te beleven. Kies je liever voor een dagje zon en zee? Ook dat is mogelijk. Naast de 53 campingplaatsen kun je ook kiezen voor een stacaravan of safaritent. Camping Landal Sluftervallei grenst aan natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen. Ontdek zelf waarom Texel het vogeleiland wordt genoemd. Of loop eens met een natuurgids mee, die kan je heel wat vertellen en laten zien. Kies je liever voor een dagje zon en zee? Ook dat is mogelijk, het strand ligt op circa 2 km van het vakantiepark.