Welkom op de camping van Landal Esonstad

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum ligt Landal Esonstad, een camping bestaande uit 129 campingplaatsen. Hier geniet u van een waterrijk landschap vol terpen en dijken. Landal Esonstad is hét ideale vertrekpunt voor natuur- en watersportliefhebbers. Op de camping van Landal Esonstad kampeert u idyllisch aan het water, terwijl u toch gebruik kunt maken van alle faciliteiten op het vakantiepark, zoals de horecavoorzieningen, de tennisbaan, het overdekt zwembad en de indoorspeelplaats. Weids gelegen op de grens van Nationaal Park Het Lauwersmeer met open vaarverbinding met het Lauwersmeer. Bezoek ook eens Dokkum, zeehondencrèche Pieterburen of ga een dagje naar Schiermonnikoog.

Camping

Camping Landal Esonstad is een prachtige camping, weids gelegen aan de grens van Nationaal Park Lauwersmeer. De parkfaciliteiten en uitstapjes in de omgeving maken uw vakantie compleet.
  • 127 campingplaatsen
  • Geopend van 31 maart tot 6 november 2017
  • Goede sanitaire voorzieningen
Alle voorzieningen Contactgegevens

ADAC Superplatz voor Landal Esonstad

Camping Landal Esonstad is voor 2017 bekroond met de titel ADAC Superplatz. De ADAC Superplatz campings zijn campings die uitblinken in kwaliteit, sanitair, voorzieningen en terrein. Het Duitse ADAC is vergelijkbaar met de ANWB in Nederland. Inspecteurs van ADAC beoordelen campings met een 5-sterren-systeem op tien verschillende criteria.
Meer informatie

Vakantie vol belevenissen

Op en rondom Landal Esonstad is van alles te doen en te beleven. Alle tijd om te genieten met elkaar, vakantie te vieren, een duik te nemen in het zwembad en te knutselen in de Bollo Club. Kids van alle leeftijden zijn van harte welkom, plezier voor het hele gezin gegarandeerd.
Ontdek alle pret

Tijd voor actie!

Breng de vakantie lekker actief door, zowel sportief als ontspannen. Gaat u voor de uitdagende watersporten of slaat u een balletje op de Pitch & Putt golfbaan? Ga op avontuur en ontdek het park op de fiets, te voet of op het water.
Sportieve activiteiten

Moment voor uzelf

Na het baantjes trekken in het zwembad is het heerlijk ontspannen in de sauna en het Turks stoombad. Wilt u de complete wellnessbelevenis? In de beautysalon op het park kunt u terecht voor allerlei beauty- en massagebehandelingen. Bij ons bent u in goede handen.
Beauty en wellness

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!