Welkom op de camping van Landal Esonstad

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad. Een weids gelegen camping met volop faciliteiten. Hier wordt u omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren. Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kunt u zich onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Op het vakantiepark laat u zich verwennen in de beautysalon of sla een balletje op de Pitch & Putt golfbaan. Kinderen vermaken zich in het overdekt zwembad of de indoorspeelparadijs. Ga ook eens een dagje naar Dokkum met zijn gezellige terrassen, gemakkelijk bereikbaar via de 13 kilometer lange fietsroute. Of combineer uw verblijf met een dagje Schiermonnikoog (met de eigen veerdienst) of Ameland!

Camping aan het water

Camping Landal Esonstad is een prachtige camping, weids gelegen aan de grens van Nationaal Park Lauwersmeer. De parkfaciliteiten en uitstapjes in de omgeving maken uw vakantie compleet.
  • 127 campingplaatsen
  • Geopend van 19 maart tot 5 november 2021
  • Gratis wifi op alle campingplaatsen
Alle voorzieningen

Indoorspeelparadijs

Camping Landal Esonstad heeft een indoorspeelparadijs! Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Klauter door buizen of ga van de glijbaan. Uw kinderen hebben de grootste lol op de camping!
Meer informatie

De hele dag plezier

De kinderen vervelen zich geen moment op Camping Landal Esonstad. Er worden volop activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-team zoals knutselen in de Bollo Club of dansen in de minidisco. Plons in het overdekte zwembad of leef je uit in de indoorspeelplaats of speeltuin. Camping Landal Esonstad is erg kindvriendelijk en bezorgt een onvergetelijke vakantie voor u en uw kids.
Ontdek alle pret

Waterrijk Friesland

Ontdek Friesland vanaf het water op het Lauwersmeer of verken de typisch Friese stadjes Dokkum, Lauwersoog of de hoofdstad Leeuwarden. Het waterrijke landschap, knusse dorpje én de vele attracties zorgen ervoor dat Camping Landal Esonstad de ideale uitvalsbasis is voor uw vakantie in Friesland.
Sportieve activiteiten

Gasten over het park

  • De medewerkers: 7,7
  • Omgeving: 8,1
  • Restaurant: 7,4
  • Recreatieprogramma: 6,1
  • Faciliteiten op camping 5,6
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,2

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!