127 campingplaatsen
De camping is geopend van 19 maart tot 5 november 2021
Gratis wifi op alle campingplaatsen

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Onze terrassen en restaurants zijn (beperkt) geopend. Bekijk de openingstijden van het restaurant op het park waar jij verblijft in de Landal GreenParks App. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering. 

 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Activiteiten
 • Fun & Entertainment

  Op de parken kun je een Fun & Entertainment pick-up point vinden. Hier kun je inschrijvingen en betalingen regelen voor activiteiten en faciliteiten. Ook kun je hier knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond de bungalow te gebruiken. Ook kunnen alle Fun & Entertainment-activiteiten weer plaatsvinden zonder een maximum aantal deelnemers, maar wel met 1.5 meter afstand. Onze bowlingbanen, indoorspeelparadijzen, dierenwijdes, sauna's en zonnebanken zijn weer geopend indien op het park aanwezig. In de Landal GreenParks App vind je een week voor je vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

 • Outdoor sport en spel

  Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen van maximaal 30 personen. Ook sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Ons zwembad

  We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Bekijk vooraf in de Landal GreenParks App of het nodig is om je bezoek aan het zwembad te reserveren. Ook vind je hier de openingstijden. Bekijk op onze maatregelen pagina hoe een bezoek aan het zwembad eruit zal zien. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwateren voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze campingplaatsen

Alle accommodaties

Luxe campingplaats CS5

Campingplaats C4

Basis campingplaats C3

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 7,7
 • Omgeving: 8,0
 • Restaurant: 7,1
 • Recreatieprogramma: 5,5
 • Faciliteiten op camping 6,2
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 6,6

We zien je graag snel op de camping van Landal Esonstad

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad. Een weids gelegen camping met volop faciliteiten. Hier word je omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren. Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kun je jezelf onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen of sla een balletje op de Pitch & Putt golfbaan. Kinderen vermaken zich in het overdekt zwembad of de indoorspeelparadijs. Ga ook eens een dagje naar Dokkum met zijn gezellige terrassen, gemakkelijk bereikbaar via de 13 kilometer lange fietsroute. Of combineer jouw verblijf met een dagje Schiermonnikoog (met de eigen veerdienst) of Ameland!