Landal Esonstad Skanserwei 28
9133 DV Eanjum
Contact park +31-(0)519 329 555 esonstad@landal.nl Openingstijden receptie Vandaag
09:00 - 18:00
Morgen
09:00 - 17:00
Woensdag 24 apr
09:00 - 17:00
Donderdag 25 apr
09:00 - 17:00
De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.
Open plattegrond

Bereikbaarheid

Parkeren
Het park is gedeeltelijk autovrij. Je kunt de auto parkeren (na)bij de accommodatie. Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Verblijf je in het autovrije gedeelte, dan kun je de auto na het in- of uitladen van jouw bagage op de centrale parkeerplaats parkeren.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl hoe je het park het makkelijkst met het openbaar vervoer bereikt.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst bij de receptie. Daar ontvang je meer informatie over het park en jouw campingplaats. Kom je buiten de openingstijden aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 13:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 12:00 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
Eindschoonmaak
We vragen je om de campingplaats schoon achter te laten. Breng het afval en evt. afvalwater naar de daardoor bestemde plaatsen.

Goed om te weten

Wifi
Op de camping is wifi beperkt toegankelijk. In de indoor speelhal ben je van harte welkom om gebruik te maken van een gratis, sterk wifi-signaal. Loop voor de inloggegevens even langs de receptie. 
Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per campingplaats (verplicht bij de receptie op te geven). Toeslag per huisdier: € 5,70 per nacht. 
Seizoensplaatsen
Op onze camping zijn mooie seizoensplaatsen beschikbaar in het voor- en naseizoen. Een lang verblijf (vanaf 14 nachten) is daarmee te boeken tegen gunstige prijzen. Kijk hier voor alle informatie. 
Camper-gewicht
Wil je een campingplaats reserveren voor een camper die meer dan 3.500 kg weegt, neem dan contact op met de parkreceptie om je reservering te maken.
Openingstijden camping
Camping Landal Esonstad is geopend van 29-03 tot 28-10-2024

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je verblijf Kom te weten wat je kunt verwachten van jouw campingplaats of glamping-accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking