Welkom op de camping van Landal Wirfttal

De campingplaatsen van Landal Wirfttal bevinden zich in een echt natuurpark, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. Deze camping is gelegen aan het idyllische riviertje de Wirft. Landal Wirfttal beschikt ook over stacaravans. Er zijn maar liefst 250 steile hellingen in de omgeving te vinden. U kunt het zich tijdens het wandelen of fietsen dus zo moeilijk maken als u maar wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan uw hengel eens uit in het stuwmeer van Landal Wirfttal, maak een tochtje door de mooie bossen of bezoek één van de vele leuke dorpjes in de omgeving. In de wintermaanden is dit een uitstekend gebied voor de langlaufers!

Midden in het groen

De camping van Landal Wirfttal ligt in de bergen aan het kabbelende riviertje de Wirft. Midden in het groen. Met uw tent, caravan of camper in de Eifel. Liever wat meer comfort? Dan kiest u voor een luxe stacaravan. De kids vermaken zich op het park en u geniet van het uitzicht vanaf uw plek. 
  • 155 campingplaatsen, 10 stacaravans en 4 woodlodges
  • Het hele jaar geopend 
  • Midden in de Vulkaaneifel
Alle voorzieningen Contactgegevens

Speelplezier voor jong en oud

Alle tijd om te spelen en samen een avontuur te beleven. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen de uitdaging aan te gaan op het low rope parcours, een balletje te trappen op het sportveld, te ravotten in de speeltuin of met elkaar te midgetgolfen? De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Wandelen tussen de vulkanen

Rondom het park vindt u maar liefst 250 steile hellingen. Trek de bossen in met de hond of wandel rondom het stuwmeer. Geniet van de frisse boslucht en de weidse vergezichten. U ontdekt de oorsprong van de Vulkaaneifel. Of ga de uitdaging aan met een mountainbiketocht en andere outdooractiviteiten.
Wandelen en fietsen in de Eifel

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!