Welkom op de camping van Landal Wirfttal

In Landal Wirfttal kunt u heerlijk ontspannen kamperen. Toe aan een uitstapje? Bezoek luchtkuuroord Stadtkyll in de Eifel. Dit schilderachtige gebied, met zijn hoge heuvels en zilveren rivieren, heeft kilometerslange fiets- en wandelroutes. De perfecte omgeving voor een actieve vakantie! Een kleurrijke omgeving met vulkanische oorsprong: van de donkergroene dennenbossen in Nationaal Park Eifel, tot de donkerblauwe vulkaanmeren die glinsteren als juwelen en het zonnige geel van duizenden bloeiende narcissen in het voorjaar. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide. Het is geen zwemwater, maar u kunt hier wel waterfietsen. Liever op het droge? Ga bijvoorbeeld lekker een potje beachvolleyballen of midgetgolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!

Midden in het groen

Camping Landal Wirfttal in de Vulkaaneifel ligt pal aan een recreatiemeer en aan de oevers van het riviertje de Wirft. Een perfecte plek voor een afwisselende vakantie met de tent, caravan of camper! Zin in iets aparts? Kies als accommodatie één van onze gezellige woodlodges of rustieke safaritenten.
  • 155 campingplaatsen, 4 woodlodges en 7 safaritenten
  • Het hele jaar geopend 
  • Midden in de Vulkaaneifel
Alle voorzieningen

Nieuw en direct aan het meer: Safaritenten

Onze gloednieuwe safaritenten zorgen ervoor dat u een verblijf in de Vulkaaneifel nooit meer vergeet! Vanaf het knusse terras met rustieke tuinmeubelen kijkt u direct uit op het kleine stuwmeer en geniet u van de heerlijke rust. Het zwembad, restaurant en de recreatiefaciliteiten liggen op een steenworpafstand en zijn makkelijk bereikbaar. Deze safaritenten zijn bij onze gasten erg populair – boek ook een safaritent en beleef een avontuurlijke vakantie.
Naar de safaritent

Speelplezier voor jong en oud

Alle tijd om te spelen en samen een avontuur te beleven. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen de uitdaging aan te gaan op het low rope parcours, een balletje te trappen op het sportveld, te ravotten in de speeltuin of met elkaar te midgetgolfen? De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Wandelen tussen de vulkanen

Rondom het park vindt u maar liefst 250 steile hellingen. Trek de bossen in met de hond of wandel rondom het stuwmeer. Geniet van de frisse boslucht en de weidse vergezichten. U ontdekt de oorsprong van de Vulkaaneifel. Of ga de uitdaging aan met een mountainbiketocht en andere outdooractiviteiten.
Wandelen en fietsen in de Eifel

Gasten over het park

  • De medewerkers: 7,1
  • Omgeving: 8,4
  • Restaurant: 6,8
  • Recreatieprogramma: 5,6
  • Faciliteiten op camping 7,1
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,3

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!