Welkom op de camping van Landal Wirfttal

Op Landal Wirfttal, midden in de Vulkaaneifel, stroomt de frisse lucht u tegemoet. De 210 accommodaties van dit vakantiepark bevinden zich in een echt natuurpark, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. In de omgeving vindt u maar liefst 250 steile hellingen, mooie bossen en een prachtig stuwmeer. U kunt het zich tijdens het wandelen, fietsen of mountainbiken zo moeilijk maken als u zelf wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan eens een hengel uit in het stuwmeer. Bezoek voor een portie gezelligheid een van de vele leuke dorpjes van de Eifel. Voor wat Italiaanse passie in Duitsland, moet u in Café-Bistro Woods op het vakantiepark zijn. En de kinderen, die trotseren het water in het overdekte zwembad. Rond het park is veel te doen en beleven.

Midden in het groen

De camping van Landal Wirfttal ligt aan een recreatiemeer en aan de oever van de Wirft en is de ideale plek voor een vakantie in een tent, caravan of camper. Wandel of fiets de natuur van Nationaal Park Eifel in of ga abseilen op het park.
  • 155 campingplaatsen, 10 stacaravans en
    4 woodlodges
  • Het hele jaar geopend 
  • Midden in de Vulkaaneifel
Alle voorzieningen Contactgegevens

Speelplezier voor jong en oud

Alle tijd om te spelen en samen een avontuur te beleven. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen de uitdaging aan te gaan op het low rope parcours, een balletje te trappen op het sportveld, te ravotten in de speeltuin of met elkaar te midgetgolfen? De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Tot 30% korting op uw kampeerverblijf

U kunt wel heel voordelig genieten van een zomers kampeerverblijf bij Landal Camping. Boek nu uw campingplaats voor de zomervakantie en profiteer van korting tot 20%. In de meivakantie en in het voorjaar ontvangt u zelfs tot 30% korting.
Ontdek alle aanbiedingen

Wandelen tussen de vulkanen

Rondom het park vindt u maar liefst 250 steile hellingen. Trek de bossen in met de hond of wandel rondom het stuwmeer. Geniet van de frisse boslucht en de weidse vergezichten. U ontdekt de oorsprong van de Vulkaaneifel. Of ga de uitdaging aan met een mountainbiketocht en andere outdooractiviteiten.
Wandelen en fietsen in de Eifel

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!