155 campingplaatsen, 10 stacaravans en 4 woodlodges
Midden in de Vulkaaneifel
Zwembad, Recreatiemeer, Restaurant

Informatie over Landal Wirfttal

Ons vakantiepark Landal Wirfttal is getroffen door de overstromingen in Juli. Op dit moment wordt er op het park veel opgeruimd, gerepareerd en vernieuwd, zodat de camping zo snel mogelijk weer kan openen. Naar verwachting zal de camping tot het einde van het jaar gesloten blijven.
Een vakantie in een van onze accommodaties op het vakantiepark is wel mogelijk.

Tijdelijke maatregelen

Parkinformatie
 • Camping gesloten

  De camping en sanitairgebouwen blijven, wegens reparatiewerkzaamheden na de overstromingen, naar verwachting tot het einde van het jaar gesloten.

 • Reizen naar Duitsland

  Op het park is een testlocatie aanwezig. Breng een geldig legitimatiebewijs mee naar de testlocatie. Het kan zijn dat je moet betalen voor de test.

  Onze vakantieparken in Duitsland zijn geopend. Om in te checken op het park heb je een geldig negatief PCR-test bewijs (niet ouder dan 24 uur), PoC-sneltest bewijs (niet ouder dan 24 uur), een vaccinatiebewijs (laatste vaccinatie moet minimaal twee weken geleden zijn) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen geleden en maximaal 6 maanden geleden) nodig. Dit geldt voor alle reizigers vanaf 12 jaar. Hierna is voor het verblijf iedere 72 uur een nieuw testbewijs nodig voor iedereen zonder vaccinatie- of herstelbewijs. Dit bewijs geldt ook voor toegang tot de faciliteiten, zoals het zwembad, indoorspeelparadijs en restaurant.

   
  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar.

  Indoor
  Onze Bollo Club en de indoorspeelplaats zijn helaas door de overstroming beschadigd en worden momenteel vernieuwd.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we je een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de openingstijden.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje.

Ontdek onze faciliteiten

Onze campingplaatsen

Alle accommodaties

Campingplaats

Safaritent

Woodlodge

Alle accommodaties

We zien u graag snel op de camping van Landal Wirfttal

In Landal Wirfttal kunt u heerlijk ontspannen kamperen. Toe aan een uitstapje? Bezoek luchtkuuroord Stadtkyll in de Eifel. Dit schilderachtige gebied, met zijn hoge heuvels en zilveren rivieren, heeft kilometerslange fiets- en wandelroutes. De perfecte omgeving voor een actieve vakantie! Een kleurrijke omgeving met vulkanische oorsprong: van de donkergroene dennenbossen in Nationaal Park Eifel, tot de donkerblauwe vulkaanmeren die glinsteren als juwelen en het zonnige geel van duizenden bloeiende narcissen in het voorjaar. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide. Het is geen zwemwater, maar u kunt hier wel waterfietsen. Liever op het droge? Ga bijvoorbeeld lekker een potje beachvolleyballen of minigolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!