Eten en drinken

Van ontbijt tot diner, bij ons kunt u voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. Ontbijten in het restaurant, limonade en een ijsje voor de kinderen in het indoorspeelparadijs, een snack en een borreltje op het terras. De dag sluit u gezellig af door samen te dineren in Café-Bistro Woods. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Eén van de leukste dingen voor de kids tijdens de vakantie is zwemmen! Samen oefenen voor de zwemdiploma’s en kijken wie het langste onder water kan blijven. Tijdens uw verblijf op Landal Rabbit Hill heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Rabbit Hill zult u zich niet snel vervelen! Ga bijvoorbeeld gezellig bowlen, een potje tennissen of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Er worden ook volop leuke activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Ons Fun & Entertainment-team vertelt u er alles over bij aankomst.
Alles over sport en spel

Kids

Tijd voor elkaar, daar draait het om bij Landal Rabbit Hill. Bollo heet u en uw kinderen van harte welkom. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. De onbezorgde vakantie is begonnen! Ga op avontuur en doe mee met de vele activiteiten op dit kindvriendelijke park.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Kom even helemaal tot rust in de beautysalon. Geniet van een moment voor uzelf. Op woensdagavond en zaterdag kunt u hier terecht voor een ontspannen schoonheidsbehandeling. U voelt zich als herboren!
Meer beauty en wellness

Omgeving

Vanaf Landal Rabbit Hill kunt u gemakkelijk de Veluwe verkennen, zowel met de auto als met de fiets. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Ons park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Denk aan een bezoekje aan de dierentuin of het museum.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Rabbit Hill liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen