Eropuit in de omgeving

Een uitstapje in de buurt is een welkome afwisseling op de activiteiten op de camping. Naar een natuurpark bijvoorbeeld. Beleef het in het groen of breng een bezoek aan een pretpark, dierentuin of een nabijgelegen museum. Laat je verrassen door de lokale cultuur!
    • Uitstapjes voor de hele familie
    • Ontspanning en avontuur wisselen elkaar af
    • Natuurparken, dierentuinen en pretparken in de buurt

Bijzondere natuurparken

De Waddenzee
Een uniek stukje natuur, compleet beschermd en onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed. Bijzonder geliefd bij vogelspotters! Leer de bewoners van het wad kennen bij eb of spot de vogels vanuit de duinen.

Gelderland
De Veluwe ontdekken? Maak een lange fiets- of wandeltocht door de bossen, omringd door het groen van naaldbomen. Wie weet spot je onderweg wel een ree of vos. Eenmaal aangekomen bij de zandverstuiving is het tijd voor een picknick.

Duitsland
De bomen die we met jouw hulp planten als onderdeel van het ‘boom-geven’-project zie je terug in dit nationale park. Je kunt op avontuur met een echte ranger door het nationale park. Ontdek de bossen te voet, met de fiets of te paard.

Dierenparken in Nederland

Ontdek dit prachtige, groene dierenpark met bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken. Kom ook apen spotten met het hele gezin!

Ontdek met de kids de waterrijke dierenwereld. Verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven. Door de indrukwekkende verblijven ben je dichterbij de dieren dan waar dan ook!

Ontdek dieren uit natuurgebieden van over de hele wereld. Je geniet van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn gebleven.

Dierenparken in Duitsland

Meer dan 1000 dieren en 150 verschillende soorten om te bewonderen. Beleef een mooie dag in de dierentuin, geef de dieren te eten of boek een rondleiding.

Het grootste bos en weidelandschap in de Eifel wordt bewoond door verschillende wildsoorten, maar ook lama's en bisons zijn van de partij. Kids vermaken zich in de avontuurlijke speeltuin en in de zomer is de rodelbaan favoriet.

Attractieparken

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan Untamed. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven! Voor echte durfals!

Beleef een dag vol actie en avontuur met shows, adembenemende achtbanen en ontspanningsmogelijkheden in zes verschillende thematische zones.
Ontdek de campings
Zoek & boek jouw vakantie