Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt ben je klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Ontdek het natuurschoon van de regio Saar/Hunsrück. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op je te wachten om wandelend, met de fiets of de auto te verkennen. Ga er samen op uit en geniet van elkaar en het groen om je heen.

Samen eropuit

In de omgeving kun je alle kanten op, zowel actief als ontspannen. Landal Warsberg ligt op een plateau, midden tussen de weilanden en wijngaarden. Onder je ligt het gezellige dorpje Saarburg. Wandelen in het groen, fietsen door het glooiende landschap, een boottocht over de Saar of toch liever met de auto op pad. Bij de receptie kun je terecht voor verschillende routes, maar ook voor excursies en sportieve arrangementen. Loop gerust langs!
Ontdek de regio

Wandelen

Trek je wandelschoenen aan en verken samen de groene natuur en rijke cultuur rondom het park. Wandel door het natuurschoon en geniet van de prachtige vergezichten. Maak een stadswandeling in het bruisende Saarburg en strijk daarna neer op een terrasje. Met een wijnexcursie word je door de wijnboer op de hoogte gebracht over de laatste oogst. Door Saar/Hunsrück lopen diverse wandelwegen waarmee je de mooiste plekjes in de omgeving ontdekt.

Fietsen

In dit gebied wordt fietsen een ervaring. Ontdek de uitgestrekte natuur om je heen met één van de vele fietsroutes. Met je haren in de wind ervaar je het echte vakantiegevoel. Maak een fietstocht door Hunsrück, volg de Saar fietsroute langs de rivier of ga de uitdaging aan met een mountainbikeroute. Na een actieve dag ga je gezellig gourmetten in de bungalow of haal je een snelle hap bij de afhaal- en snackshop.

Fietsverhuur

Om tijdens jouw verblijf de omgeving van camping te verkennen, hoeft je jouw eigen fiets niet mee te nemen. Op de camping huur je een fiets, wij maken het je graag gemakkelijk! Het is mogelijk om dames,- heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters en kinderzitjes.
Bikes & More fietsverhuur