Eten en drinken

Met een lekker drankje op het terras kijkt u toe hoe de kids zich uitleven in de speeltuin en 's avonds pannenkoeken eten. Geniet van een kop koffie met gebak, snelle lunch of uitgebreid diner bij het restaurant op het park. De lekkere trek wordt gestild met een snelle hap van de afhaal- en snackshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Waterpret voor jong en oud. Terwijl u tot rust komt in het bubbelbad plonsen de kids in het water en zoeven ze van de glijbaan. In het peuterbad maken de kleinsten spetterende pret. De leukste familiemomenten beleeft u samen in het zwembad. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het zwembad.
Waterpret

Sport en spel

Iedereen kan zijn energie kwijt: tafeltennissen, een potje basketbal of ga gezellig midgetgolfen. De kids trappen een balletje op het multifunctioneel sportveld en jumpen op de airtrampoline. Samen rodelt u van de berg af, een unieke belevenis. Ga de strijd aan met elkaar en maak samen plezier.
Alles over sport en spel

Kids

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Onbezorgd ravotten, klimmen en klauteren in de speeltuin. De allerkleinsten knutselen in de Bollo Club en de oudere kids zijn zoet met de speelautomaten in de amusementshal. Samen sluit u de dag af met frietjes eten bij uw campingplaats, een feestje voor jong en oud!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door het weidse landschap en geniet van het uitzicht. Maak samen een wandeling naar Saarburg en ontdek de waterval en de bürchtruïne. Verken de uitgestrekte natuur om het park met het gezin. Een wijnproeverij, op excursie of een rit met de stoeltjeslift (seizoensgebonden openingstijden). Er is zoveel te doen in zo’n klein dorpje.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Ontdek het natuurschoon van de regio Saar/Hunsrück. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten om wandelend, met de fiets of de auto te verkennen. Ga er samen op uit en geniet van elkaar en het groen om u heen.
Meer wandelen en fietsen