Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes ben je klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Rabbit Hill liggen oneindig veel kilometers natuur op je te wachten.

Actief ontdekken

Of je nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Rabbit Hill biedt eindeloos veel mogelijkheden. Maak een Koninklijke rit en bezoek
Paleis ’t Loo en geniet van een royale lunch in de paleistuinen of fiets door naar Apeldoorn om lekker te shoppen.

Maar er is meer… Stel je eigen route samen door gebruik te maken van de knooppuntenkaart en maak de route zo lang of kort als je wenst. De routes brengen je in de nazomer langs de prachtige bloeiende heidevelden, de zandverstuiving van het Kootwijkerzand en voor de kids is er het Klimbos in Garderen.

Na een lange dag vol activiteit is het culinair genieten in De Brasserie of haal je gemakkelijk een lekkere snack bij de Snackbar.
Wandel- en fietsarrangement

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets