Wandelen en fietsen

Op de grens van Friesland en Groningen vindt u prachtige natuur, omringd door water. Wandel door het waterrijke landschap vol terpen en dijken en breng onderweg een bezoek aan de oude molen in Anjum. Of fiets de 13 kilometer lange route naar het gezellige Friese stadje Dokkum.

Eropuit naar Schiermonnikoog

Laat het vaste land een dagje voor wat het is en pak vanuit Esonstad de sneldienst naar Schiermonnikoog. Geniet van de stilte en trek er op uit. Extra voordelig is het Wad ’n Dag arrangement waarbij u naast uw bootticket ook vervoer met de bus en een heerlijke lunch ontvangt. Tickets en informatie over de vaartijden zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park.
Meer informatie

Fietsen in Fryslân

Ontdek puur Friesland. Fiets langs het groene platteland, de knusse dorpjes. Er is veel te zien in de omgeving, zoals Borg Verhildersum in Leens of bezoek Openluchtmuseum ’t Fiskershúske in Moddergat. Ga zelf op pad en volg de bewegwijzeringen of volbreng één van de fietstochten. Of combineer sportief bezig zijn en culinair genieten met Happen & Trappen, bij Landal Esonstad begint de route en gedurende de dag fiets u door de prachtige natuur van restaurant naar restaurant. 

Tip: fietsverhuur op het park

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen om de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Esonstad huur je dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook skelters en elektrische fietsen. Heb je de wandel- en fietsarrangementen al bekeken? Je boekt ze gemakkelijk bij jouw verblijf.
Bikes & More fietsverhuur