Wandelen en fietsen

Op de grens van Friesland en Groningen vindt u prachtige natuur, omringd door water. Wandel door het waterrijke landschap vol terpen en dijken en breng onderweg een bezoek aan de oude molen in Anjum. Of fiets de 13 kilometer lange route naar het gezellige Friese stadje Dokkum.

Eropuit naar Schiermonnikoog

Ga lekker een dagje uitwaaien op Schiermonnikoog, het is er prachtig wandelen en fietsen. Vanaf de haven van Lauwersoog (ca. 10 minuten vanaf het park) bent u er met de directe vaarverbinding in 45 minuten. De veerdienst vertrekt dagelijks op diverse tijden.
Meer informatie

Fietsen in Fryslân

Ontdek puur Friesland. Fiets langs het groene platteland, de knusse dorpjes. Er is veel te zien in de omgeving, zoals Borg Verhildersum in Leens of bezoek Openluchtmuseum ’t Fiskershúske in Moddergat. Ga zelf op pad en volg de bewegwijzeringen of volbreng één van de fietstochten. Of combineer sportief bezig zijn en culinair genieten met Happen & Trappen, bij Landal Esonstad begint de route en gedurende de dag fiets u door de prachtige natuur van restaurant naar restaurant. 

Tip: fietsverhuur op het park

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Esonstad huurt u dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook skelters en elektrische fietsen. Heeft u de wandel- en fietsarrangementen al bekeken? U boekt ze gemakkelijk bij uw verblijf.
Bikes & More fietsverhuur