Omgeving

Wakker worden... De zon schijnt! In de omgeving van Landal Esonstad is zo veel te doen. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Deze camping leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld een museum of Zeehondencrèche Pieterburen.

Nationaal Park Lauwersmeer

Lauwersoog
Beleef bijzondere en ongerepte natuur. De geschiedenis heeft het Nationaal Park Lauwersmeer getransformeerd tot een uniek natuurgebied. Vol rust, ruimte en een scala aan dier- en vogelsoorten.
WebsiteCa. 15 kilometer van het park

Zeehondencentrum Pieterburen

Pieterburen
Altijd al willen weten hoe een dag op een zeehondencentrum eruit ziet? Kom eens achter de schermen kijken!
WebsiteCa. 35,5 kilometer van het park

Natuurmuseum Fryslan

Natuurmuseum Fryslân
In Natuurmuseum Fryslân kun je de natuur zien, horen, ruiken én voelen. Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven. Voor jong en oud. Op drie verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur en een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten. Kom het beleven!

WebsiteCa. 38,4 kilometer van het park

DoeZoo Insectenwereld

Leens
Al je zintuigen komen in dit park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek... Een stinkdier aaien... En natuurlijk een kikker kussen!
WebsiteCa. 29 kilometer van het park

Dokkum

Dokkum
Dokkum is een veelzijdige stad gelegen in de buurt van Landal Esonstad. De stad geniet landelijke bekendheid vanwege Bonifatius en de Elfstedentocht. In Dokkum vindt u kromme straatjes, sierlijke bruggetjes en prachtige oude gebouwen. Een stadswandeling is de beste manier om de stad te verkennen.
WebsiteCa. 14,2 kilometer van het park