Extra omboek flexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden flexibiliteit om de vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:
  • gesloten grens
  • negatief reisadvies
  • quarantaineplicht bij aan en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
Bovenstaande dient op de officiële website van de overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Flexibel omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van het verblijf is gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan met een recreatie-voucher, wordt de terugbetaling ook gedaan middels een recreatie-voucher.

De kosten in geval van annuleren na 14 dagen na het maken van de reservering zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Later betalen

Een verblijf op het oog, maar komt het niet direct uit om te betalen? Geen probleem. Boek alvast het verblijf en betaal het bedrag binnen 14 dagen. Dit is mogelijk voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met een aankomst binnen 30 dagen. In dat geval vragen wij je om direct te betalen.

In termijnen betalen

Boek je een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoef je niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. Je betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heb je tot 8 weken voor aankomst de tijd.

Wil je de boeking wijzigen of gratis annuleren? Neem contact op met het Contact Center. Houd het reserveringsnummer bij de hand.