Gratis wijzigen

U kunt uw boeking bij Landal GreenParks wijzigen wanneer u het wilt. Weet u al naar welke periode u uw verblijf wil omboeken? Neem dan contact op met ons Contact Center. Weet u nog niet naar welke periode of naar welke camping u uw boeking wilt wijzigen? Dan bieden wij u een recreatie-voucher aan ter waarde van de reissom die u reeds heeft betaald. De recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. U kunt de recreatie-voucher hier zelf aanvragen. Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.

Geen annuleringskosten

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u heeft betaalt met een recreatie-voucher, ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatie-voucher.

Indien u annuleert na 14 dagen na het maken van de reservering, of binnen 28 dagen voor aankomst, dan betaalt u geen annuleringskosten. In plaats daarvan ontvangt u een recreatie-voucher voor het volledige reeds betaalde bedrag.

Later betalen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd.

Wilt u uw boeking wijzigen of gratis annuleren? Neem contact op met het Contact Center. Houd uw reserveringsnummer bij de hand.