Glamping in Noord-Holland

In Noord-Holland ervaar je Nederland ten voeten uit: van vissen op de Westeinderplassen, uitgestrekte weilanden tot de grachten in Amsterdam. De kop van Noord-Holland staat garant voor watersportplezier. Ervaar het vanuit een avontuurlijke safaritent!
    • Unieke heidevelden en bossen
    • Oer-Hollands landschap
    • Ideaal voor stedenliefhebbers
Start uw vakantie in Noord-Holland
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum

Verken Noord-Holland

Ga eropuit en wandel door de groene natuur of langs de kust. Wandel in Nationaal Park Zuid-Kennemerland of waai uit op het strand van Noordwijk. Ontdek de diverse wandelroutes vanaf het Landal GreenParks vakantiepark.

Op de fiets

Fiets langs kleurrijke bloembollenvelden in het voorjaar, door de polders en eeuwenoude dorpjes. Of fiets door het uitgestrekte duin- en bosgebied van
de Amsterdamse Waterleidingduinen. Neem uw eigen fiets mee of huur één op het Landal GreenParks vakantiepark.

Eropuit in Noord-Holland

Fort Kijkduin

Fort Kijkduin in Huisduinen werd in 1811 in opdracht van Napoleon gebouwd. Alle kazematten, ondergrondse gangen en andere spannende ruimtes zijn te bezichtigen. In de bassins treft u een grote variatie diersoorten aan die in de Noordzee voorkomen.

Kaasmarkt Alkmaar

Bekijk, ruik en proef het grootste assortiment kazen in dé kaasstad van Nederland, Alkmaar. In 2020 is er iedere vrijdag van 27 maart tot 25 september een kaasmarkt. Proef en koop de lekkerste kazen en aanschouw de sjouwende kaasdragers.

De Klimvallei

Klim tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte in de Klimvallei. Dit eco-klimpark is gelegen in recreatiegebied Mariëndal in Den Helder en biedt uitdagende parcoursen aan voor jong én oud. Durft u het aan?!