Ontdek Friesland

In Friesland wordt u omringd door een waterrijk landschap. Ideaal voor watersporten, of een wandeling of fietstocht langs het water. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in de historische stad Leeuwarden. Ontdek Friesland vanaf de Landal camping.
    • Waterrijk Friesland
    • Open landschap
    • Bezoek Leeuwarden

1 camping in Friesland

Landal Esonstad

Anjum, Friesland, Nederland
  • 129 campingplaatsen
  • De camping is geopend van 27 maart tot 23 oktober 2020
  • Gratis wifi op alle campingplaatsen

Vind uw ideale kampeerplaats in Friesland

Ontdek onze camping en vind de vakantie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Gevarieerde landschappen

In de omgeving van de camping vindt u prachtige natuur, omringd door water. Volg een wandelroute die u leidt langs het water over de terpen of kies voor een stadswandeling door Leeuwarden.

Ideaal voor fietsers

De groene open landschappen van Friesland zijn prachtig om doorheen te fietsen. Ontdek de knusse dorpjes, Friese meren en het platteland. Ga zelf op pad en volg de bewegwijzeringen of kies een uitgestippelde route vanaf de camping.

Eropuit in Friesland

AquaZoo Friesland

In AquaZoo Friesland in Leeuwarden vindt u vooral dieren die in en rond het water leven, zoals falmingo's, schilpadden en pinguïns. Dagelijks worden er presentaties over de dieren gegeven, zodat u ze nog beter leert kennen. Ook zijn er meerder speeltuinen: leef je uit!

Zeehondencentrum Pieterburen

Altijd al willen weten hoe een dag op een zeehondencentrum eruit ziet? Kom achter de schermen kijken bij Zeehondencentrum Pieterburen! Hier worden zieke en zwakke zeehonden opgevangen tot ze sterk genoeg zijn om te worden vrijgelaten.

Kameleondorp Terherne

In het Kameleondorp Terherne treedt u in de voetsporen van Hielke en Sietse, bekend van de kinderboekenserie De jongen van de Kameleon. Met een rondvaartboot vaart u naar het Kameleon-eiland. Hier beleeft u zelf de avonturen van de Friese tweeling!

Start uw vakantie in Friesland

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum