Ontdek de Moezel

Steile hellingen met weelderig groene wijngaarden, aan de schitterende oevers van de Moezel. Vanuit onze vakantieparken ontdekt u de regio met veel overblijfselen uit de Middeleeuwse, Keltische en Romeinse tijd. Probeer de excellente wijnen in de karakteristieke tavernes en verken lopend de wijngaarden en romantische bergen.
  • Indrukwekkende wijnbouwgebieden
  • Historische stad Trier
  • Vele exclusieve wandelwegen
Boek nu uw verblijf in de Moezel 

Tot 20% korting op uw verblijf

Geniet nu extra voordelig van een voorjaars- of zomervakantie in de Moezel. Boek een verblijf op één van onze twee vakantieparken en ontvang tot 20% korting. Ontdek de voordeligste aanbiedingen en boek direct uw verblijf tegen de scherpste prijs.

Schitterend decor

De omgeving rondom het vakantiepark is ideaal voor avontuurlijke wandelingen. U kunt golf spelen, een boottocht maken op de Moezel, kastelen en Romeinse ruïnes verkennen, met het hele gezin een kijkje nemen bij de beren en de wolven of een attractiepark bezoeken. De mogelijkheden zijn oneindig!
Een dagje eropuit

Adembenemende landschappen

In de Moezel waant u zich in een wandelparadijs met prachtige vergezichten. Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur en de rijke cultuur. Of maak een stadswandeling door Trier. De gids laat u de vele gezichten van deze fascinerende stad zien. Op het vakantiepark is het 's avonds culinair genieten.
Trek uw wandelschoenen aan

Fietsen tussen de wijngaarden 

Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een actieve dag in de frisse lucht. Het is namelijk echt de moeite waard om op de fiets te stappen en de groene dalen, wijnvelden en gezellige dorpjes te verkennen. Klaar voor een uitdaging? Volg dan één van de mountainbikeroutes. Schitterende uitzichten gegarandeerd!
Grenzeloos fietsplezier

Camping in de Moezel

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt er het beschikbare aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Campingplaatsen   Accommodaties  
Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

1 nacht

2 nachten

3 nachten

4 nachten

5 nachten

6 nachten

7 nachten

8 nachten

9 nachten

10 nachten

11 nachten

12 nachten

13 nachten

14 nachten

15 nachten

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land en Regio

Park

Parkfaciliteiten

Omgeving

Filters :
  • Campings in de Moezel
Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.