Ontdek Duitsland

Het is slechts een klein stukje rijden, maar Duitsland biedt u een compleet andere wereld! Verdeeld over drie regio's vindt u onze drie campings. Nieuwsgierig welke regio het best bij u past? Bekijk de regiofilms, klik op één van de regio's en laat u inspireren.
  • Heuvels, bos, bergen en kust
  • Avontuur en ontspanning
  • Culturele steden

Dichtbij en toch zo anders

Of u nu verblijft in de Eifel of aan de Moezel, de natuur in Duitsland is overal prachtig. Maak een mountainbiketocht naar de dorpjes in de buurt. En wist u dat Duitsland wijnen van hoge kwaliteit heeft? Een proeverij op een wijnboerderij is echt een aanrader. Of kies voor een cultureel dagje. In de buurt van de campings vindt u steden als Trier en Keulen, perfect voor een dagje uit! 
Samen eropuit

Wandelen in de frisse buitenlucht

Ontdek de prachtige natuur van Duitsland, samen of met het hele gezin. Trek uw wandelschoenen aan en maak een mooie wandeltocht. Kiest u voor een wandeling door de kleine charmante dorpjes in de Eifel of door de idyllische wijngaarden in Saar/Hunsrück? Volop mogelijkheden!
De mooiste wandelregio's

De leukste fietsregio's

Na een stevig ontbijt met warme, verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Pakt u vandaag de fiets om de omgeving te verkennen? De regio's in Duitsland lenen zich er uitstekend voor. Trappend door het bos-, heide- en berglandschap geniet u van de weidse vergezichten en de frisse buitenlucht.
Fietsen in Duitsland

Regio's in Duitsland