Ontdek Belgisch Limburg

In Belgisch Limburg vindt u het enige nationale park van België. Dat maakt deze regio tot een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Maar ook historische steden als Hasselt en Maastricht zijn dichtbij. Ontdek Belgisch Limburg vanuit het Landal GreenParks vakantiepark.
    • Afwisselende landschappen
    • Vele wandel- en fietsmogelijkheden
    • Historische steden
Start uw vakantie in Belgisch Limburg
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum

Wandel in bossen en steden

Maak een wandeltocht door het enige nationale park van België, Nationaal Park Hoge Kampen. Geniet hier van de paarse heide, grote waterplassen en uitgestrekte dennenbossen. Of maak een stadswandeling met gids door Maastricht of de Belgische stad Hasselt.

Voor fietsliefhebbers

Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van Belgisch Limburg. De vele fietsroutes leiden u langs kastelen, door bossen, weiden en heidegebieden. Na een actieve dag komt u bij in het restaurant op het Landal GreenParks vakantiepark.

Eropuit in Belgisch Limburg

Nationaal Park Hoge Kempen

Uitgestrekte dennenbossen, heide, grote waterplassen; u vindt het in Nationaal Park Hoge Kempen. In het enige nationale park van België kunt u heerlijk wandelend, fietsend of ter paard de omgeving verkennen. Het gebied is toegankelijk via zes toegangspoorten.

Plopsa Indoor Hasselt

Voor een dag vol plezier bezoekt u Plopsa Indoor in Hasselt! De kinderen leven zich uit in de vele kindvriendelijke attracties en kunnen Studio-100 personages als Kabouter Plop en Piet Piraat ontmoeten. U kunt hier ook een hapje eten in een van de vele eetgelegenheden.

Het Domein Bokrijk

In het openluchtmuseum herleeft u de vergeten ambachten uit Oost- en West-Vlaanderen. Naast een mooi museum, biedt Domein Bosrijk volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Met de grootste openluchtspeeltuin van België is vervelen er voor de kinderen bovendien niet bij.