Ontdek de Ardennen

Ervaar het ongerepte natuurgebied tijdens je verblijf in één van onze 2 vakantieparken in de Ardennen. Sportievelingen leven zich uit bij de rotsformaties, woeste rivieren en steile berghellingen. Rustzoekers genieten van de prachtige vergezichten.
    • Avontuur en ontspanning
    • Wandelen, fietsen en watersporten
    • Pittoreske dorpjes
Boek je verblijf in de Ardennen

Vind je ideale vakantiepark in de Ardennen

Ontdek onze 2 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij je past.

Zoek en boek

Avontuurlijke tochten

De Ardennen zijn een paradijs voor wandelaars. Vanuit één van de 2 Landal GreenParks vakantieparken ontdek je de prachtige natuur. Maak een avontuurlijke wandeling rondom de waterval van Coo of ontdek de gezellige dorpjes onder aan de Mont St. Jacques.

Volop fietsplezier

De ruige bospaden in de Ardennen nodigen sportievelingen uit om de prachtige omgeving te verkennen. Maak een stevige fietstocht door het bos of beklim hellingen op de mountainbike. Avontuur gegarandeerd!

Ontdek de Ardennen met Ruben

Ruben Smit ontdekt de prachtige omgeving van de Ardennen vanuit Landal Village l'Eau d'Heure. 's Ochtends ontwaken de huiszwaluwen en starten hun zoektocht naar klei. Waarom bevinden de huiszwaluwen zich in grote getale in de Ardennen? Ecoloog en natuurfilmer Ruben legt het uit in zijn vlog.
Bekijk de vlog van Ruben in de Ardennen

Eropuit in de Ardennen

Grotten van Neptunus

De grotten van Neptunus behoren tot één van de oudste van België. Ontdek de ondergrondse wereld te voet en met de boot, en geniet van een spectaculaire klank- en lichtshow. Check de openingstijden voor je bezoek. 

Plopsa Coo

Geniet van een gezellig dagje uit bij attractiepark Plopsa Coo! Beleef de leuke en spannende attracties, ga aapjes kijken op het apeneiland, of ontmoet Mega Mindy en Kabouter Plop. In dit park in de Belgische Ardennen is er volop vermaak! 

Natuurparkcentrum Botrange

Het natuurparkcentrum ligt midden in het prachtige landschap van de Hoge Venen. Leer over de natuur in dit gebied en maak kennis met het ambachtelijk leven van het oude Groede met museumwinkels en historische werkplaatsen.
Start uw vakantie in de Belgische Ardennen