Met uw hond

Op Landal Wirfttal is uw hond van harte welkom. Beleef een fijne vakantie samen met het gezin en uw hond. Naast de speciale hondenbungalows en wandelroutes biedt het park nog meer faciliteiten voor de hond. Hierdoor kunnen u en uw trouwe viervoeter nog meer genieten van het verblijf.
Bekijk de video

Alles op een rijtje

Hondenspeelweide met parcours

Dollen, spelen en plezier hebben. Op de nieuwe hondenspeelplaats met parcours kan uw hond zich helemaal uitleven. Zeven verschillende hindernissen maken van een middag op de speelplaats een onvergetelijke ervaring. Via de slalom en over de eerste hindernis, dan over de helling omhoog en snel weer naar beneden springen. Voorzichtig over de wip en snel de berg beklimmen.  

Hondendouche

Tijdens een wandeling in de natuurrijke omgeving kan uw hond zich helemaal uitleven. Is uw hond vies geworden van al dat rennen en zwemmen? Dan kunt u uw hond lekker afspoelen onder de warme hondendouche bij uw speciale hondenbungalow. Of maak gebruik van de centrale hondendouche.

Huis voor honden

Op zo'n 20 minuten rijden van Landal Wirfttal vindt u 'Haus der Hunde', een hondenpension, hondenkapper en hondenschool in één. Wilt u een cursus volgen met uw hond? Beleef dan een leuke en leerzame dag bij de hondenschool. Er een dagje op uit zonder uw trouwe viervoeter? Dan is uw hond hier helemaal op zijn gemak.