Wandelen en fietsen

Op Texel bent u er echt even uit. Met uw haren in de wind verkent u de natuur om u heen. Wandelend in natuurgebied De Slufter met de Eierlandsche Duinen, een dagje strand of een mooie fietstocht met het hele gezin. In de Texelse duinen valt zoveel te beleven. Trek er gezellig samen op uit!

Wandelen

Maak u op voor een actieve dag in de frisse buitenlucht. Vandaag wandelt u vanuit uw bungalow zo de duinen in. Maak een heerlijke strandwandeling samen of wandel met de kids naar de grote rode vuurtoren om deze te beklimmen. In natuurgebied De Schorren kunt u eindeloos ronddwalen. Geniet van de mooiste plekjes van Texel.

Fietsen

Stap op de fiets voor een mooie tocht in het groen van de natuur. Na een korte fietstocht bent u op het strand, waar u heerlijk tot rust komt. Fietsen in natuurgebieden De Slufter en De Muy en ontdek onderweg waarom Texel het vogeleiland wordt genoemd. Door de duinen naar Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora, waarna u de dag afsluit op het terras in één van de gezellige dorpjes. Ontdek wat dit veelzijdige Waddeneiland te bieden heeft.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met een huurfiets, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op Landal Sluftervallei. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur

VeloPlus bike

Op het park bieden wij sinds een tijdje de VeloPlus bike aan. Door deze speciale fiets is het mogelijk voor rolstoelgebonden gasten om met een begeleider de natuur in te gaan. Via de kantelbare oprijplaat kan de rolstoel gemakkelijk op de fiets worden gereden en vervolgens worden vastgezet. Dit zorgt voor een veilige en unieke fietservaring door de omgeving! Voor meer informatie of het reserveren van de VeloPlus bike, kunt u contact opnemen met ons park.