Overige onderwerpen

Over Landal
 • Landal GreenParks is actief op verschillende social media kanalen. Zo kunt u ons op verschillende manieren laten weten wat u van onze dienstverlening en producten vindt. Stel gerust vragen, geef advies, deel uw ervaring of vakantiefoto’s en video’s op verschillende social media. Natuurlijk zetten wij onze social media kanalen ook in om u en andere gasten op de hoogte te houden van het laatste nieuws en leuke acties.
 • De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren. Dat werkt en er worden meer parken in Nederland aangekocht en gebouwd. In 1965 start men met de bouw van een park in Duitsland.
  Meer over de geschiedenis van Landal GreenParks
 • Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. De volgende zelfstandige merken maken onderdeel uit van de groep; cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.
  Meer over Landal GreenParks
 • Jaarlijks worden de officiële cijfers doorgegeven aan de Kamer van Koophandel. Daar zijn deze opvraagbaar. Enkele financiële gegevens staan op onze website vermeld.
  Meer over Landal GreenParks
 • U kunt nieuws over Landal GreenParks vinden via op de homepage onder het kopje 'overige'. Wanneer u zich op de pagina van een specifiek park bevindt, zult u zien dat u in het linkermenu kunt kiezen voor 'parknieuws'. Hier vindt u nieuwsberichten met betrekking tot dit specifieke park.
 • Met de Landal GreenParks cadeaucheques kunt u iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen. Of gewoon als bijdrage in de kosten van de huur. De cheques zijn er in de waardes van € 25 of € 50 en ze zijn geldig bij alle parken (m.u.v. Landal Vierwaldstättersee). U kunt ze bestellen via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Na de betaling van de cadeaucheques ontvangt u deze per post thuis. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig bij reeds betaalde boekingen. 

  Uw reservering betalen met cadeaucheques
  U dient bij het maken van uw reservering aan te geven dat u een bedrag wilt betalen met een cadeaucheque. Uw reservering met cadeaucheque kan alleen telefonisch worden gemaakt via het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). De cadeaucheques dienen bij aankomst op het park bij de receptie ingewisseld te worden.
  Meer over cadeaucheques
 • Onze organisatie heeft besloten geen brochure meer uit te geven. In de afgelopen jaren zoeken en vinden onze gasten alle informatie over Landal GreenParks steeds vaker online waardoor de vraag naar brochures sterk is gedaald. Als organisatie willen wij duurzaam en betrokken ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de natuur en onze leefomgeving. Daarom stappen wij bewust af van het maken en versturen van brochures en dragen we zo bij aan het op een duurzame en betrokken manier bereiken van onze organisatiedoelen. Laat u online inspireren door ons magazine Natuurlijk of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
 • Regelmatig hebben wij ruimte voor MBO- en HBO-stagiaires op onze parken en kantoren. Via de link hieronder vindt u meer informatie over stageplaatsen bij Landal GreenParks.

  Stages bij Landal
 • Er zijn verschillende vacatures bij Landal GreenParks. Benieuwd wat we jou te bieden hebben? Kijk dan snel welke vacatures er in jouw vakgebied beschikbaar zijn en solliciteer online. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan een goede gemotiveerde brief en een CV of neem contact op met de afdeling HR van Landal GreenParks.

  Werken bij Landal     Werken bij Hof van Saksen
Contact Zakelijk
 • Landal GreenParks biedt niet alleen mogelijkheden voor een vakantie. Ook samen met uw collega's of relaties kunt u genieten van de natuurlijke invloed van onze parken. Waarom niet uw volgende bedrijfsuitje, vergadering of evenement op één van onze parken? Midden in de natuur, origineel en kostenbesparend! Met de Business Line van Landal GreenParks bent u er zo uit. Letterlijk én figuurlijk. Landal GreenParks heeft namelijk meer dan 75 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland en Hongarije. De parken liggen midden in de natuur en een groot aantal daarvan biedt alle faciliteiten om een zakelijk evenement onvergetelijk te maken. Wij bieden u vergadermogelijkheden tot 2.200 personen. Dat noemen wij nou buiten gewoon zaken doen.
  Landal Business Line
 • Bent u op zoek naar een veelzijdige en unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of teambuilding? Landal biedt u diverse mogelijkheden midden in de natuur.
  Meer over bedrijfsuitjes bij Landal GreenParks
Woning kopen verkopen
 • Droomt u er ook wel eens van om een vakantiewoning te bezitten? Gelegen op een prachtige locatie in de bossen, bergen of aan zee met wandel-, water- en/of wintersportfaciliteiten binnen handbereik en voorzien van alle comfort. Een woning die rendeert, zónder dagelijkse zorgen en mét de mogelijkheid van eigen gebruik? Denk dan eens aan een investering in recreatievastgoed bij een professionele en solide organisatie in de recreatiebranche.

  Landal GreenParks beschikt over twee aantrekkelijke manieren om in een vakantiewoning te investeren:
  • Rendement op basis van verhuuropbrengst
  • Investeren met een gegarandeerd rendement
  Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Landal Makelaardij: +31 (0)88 - 205 97 77 (lokaal tarief).
  Landal Makelaardij