Kijk mee met Landal TV!

Met Landal TV brengen wij het Landal-vakantiegevoel naar uw huis. Kinderen kunnen aan de slag met fantastische knutsels en de lekkerste recepten.

Ook gaan we gezellig dansen, actief sporten en voorlezen met Bollo.
Landal TV

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Zoveel te beleven

Vervelen is onmogelijk op onze parken. Er is zoveel te doen, voor ieder wat wils. Een potje poolen, waterpret in het zwembad, de kids leven zich uit in het indoorspeelparadijs of beklimmen de klimwand. Jumpen op de airtrampoline, een potje midgetgolf en volop vermaak in de speeltuin en de dierenweide. 
Bekijk onze kinderfaciliteiten

Vermaak voor het hele gezin

Samen eropuit. Ga op ontdekking en beleef een avontuur. De natuur in om te speuren met de boswachter, knutselen, luisteren naar een verhaal voorgelezen door Bollo of koekjes bakken en versieren. Actief vermaak met boogschieten, zwemmen en bowlen. Een vakantie om nooit te vergeten.
Ontdek alle activiteiten

Kinderaccommodaties

Speciaal voor onze jongste gasten. Logeren in één van onze kinderaccommodaties maakt het verblijf voor u en uw kinderen nog leuker. Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken en volledig gericht op het speelplezier van uw kinderen. Kies voor een comfortabel verblijf een kinderbungalow of voor wat extra luxe een kinderbungalowplus. Beleef een onvergetelijke vakantie samen!
Ontdek de kinderaccommodaties

De leukste ontmoetingen

Op onze parken loopt regelmatig de allergrootste kindervriend rond: Bollo. Deze beer praat niet, maar geeft wel een high-five op afstand. Tijdens uw vakantie op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos worden Puk & Pelle de nieuwe vriendjes van uw kids.
Maak kennis met nieuwe vriendjes

Kinderfeestje vieren bij Landal

Helaas is het op dit moment vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk om een kinderfeestje bij Landal te vieren. We hopen dat dit snel weer kan! Slingers, ballonnen en taart. Het is feest! Vier de kinderverjaardag eens op een andere manier. Met Bollo en de beste vriendjes en vriendinnetjes van uw kind. De mogelijkheden zijn oneindig: bowlen, lasergamen, knutselen of een zwemfeest.
Bekijk de mogelijkheden

Zin om te kleuren?

Pak de kleurpotloden, viltstiften of verfkwasten er maar bij. Download en print een kleurplaat en uw kids maken er een mooie creatie van. Als voorproefje op de vakantie, tijdens uw verblijf of voor de kids die geen genoeg kunnen krijgen van Bollo en Puk & Pelle. Eindeloos kleurplezier!

Bollo kleurplaat | Puk & Pelle kleurplaat

Meer lezen

Bekijk de geselecteerde artikelen over op vakantie met kids