Keurmerken en classificaties

Keurmerken zijn erg handig om een indruk te krijgen van de kwaliteit en voorzieningen van een camping. Deze worden beoordeeld door gerenommeerde en onafhankelijke partijen. De zeven campings van Landal Camping zijn stuk voor stuk kwalitatieve campings met ruime campingplaatsen en goede faciliteiten, zoals goede sanitaire voorzieningen en goed onderhouden zwembaden. Deze classificatie is terug te zien in de hoge beoordeling per camping van bijvoorbeeld ANWB.

ANWB classificatie

De ANWB heeft voor het kampeerseizoen 2018 een nieuw campingclassificatie-systeem waarbij zij iedere camping afzonderlijk beoordelen. Campings kunnen hierin maximaal vijf sterren scoren en de titel ‘Top Camping’ behalen. De hoogst scorende campings van de ANWB heetten voorheen ‘Best Camping’. Landal Camping is trots op het hoge aantal sterren van al onze campings, en met name op de 5-sterren classificatie voor Camping Landal Sonnenberg

Classificatie per camping

Classificatie per camping
(max. 5 sterren) 

   
Camping in Nederland Regio
Aantal sterren

Camping Landal Coldenhove Veluwe 4,5
Camping Landal Rabbit Hill Veluwe 4,5

Camping Landal Sluftervallei
Texel, Wadden 4,5
Camping Landal Esonstad Friesland 4,5
Camping in Duitsland Regio
Aantal sterren

Camping Landal Sonnenberg Moezel 5
Camping Landal Warsberg Saar/Hunsrück 4
Camping Landal Wirfttal Eifel

VCRS en DCC

De Duitse campings zijn aangesloten bij de VCRS, oftewel het Verband der Campingplatzunternehmer Rheinland-Pfalz und Saarland e.V. Ook zijn de Duitse campings aangesloten bij DCC. De Deutsche Camping-Club e.V. is de grootste vakvereniging van kampeervakanties (caravan, camper en tenten) in Duitsland.

ADAC Superplatz

Camping Landal Esonstad is door ADAC bekroond met de titel ADAC Superplatz voor 2018. ADAC is vergelijkbaar met de Nederlandse ANWB. Het is de grootste autoclub van Duitsland met meer dan 15 miljoen leden in 2006. Het tijdschrift voor de leden, ADAC Motorwelt, is met 14 miljoen exemplaren het tijdschrift met de grootste oplage in Europa.

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt er het beschikbare aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Campingplaatsen   Accommodaties  
Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

1 nacht

2 nachten

3 nachten

4 nachten

5 nachten

6 nachten

7 nachten

8 nachten

9 nachten

10 nachten

11 nachten

12 nachten

13 nachten

14 nachten

15 nachten

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land en Regio

Park

Parkfaciliteiten

Omgeving

Bezig met het ophalen van data...

Landal Rabbit Hill Nieuw Milligen, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
  • 290 bungalows, 18 stacaravans en 5 safaritenten
  • 135 campingplaatsen, 18 stacaravans en 5 safaritenten
  • Het hele jaar geopend

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering (voor campingplaatsen max. € 8 per reservering en voor gehuurde accommodaties max. € 26), bedlinnen, verplicht bij gehuurde accommodaties, max. € 6,95 p.p. en toeristenbelasting € 1,01 p.p.p.n..

7 nachten - 03 Februari 2019

Landal Wirfttal Stadtkyll, Eifel, Duitsland

Park op de kaart
  • Midden in de Vulkaaneifel
  • 155 campingplaatsen, 10 stacaravans en 4 woodlodges
  • Recreatieplas met ligweide en waterfietsen

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering (voor campingplaatsen max. € 8 per reservering en voor gehuurde accommodaties max. € 26) , bedlinnen, verplicht bij gehuurde accommodaties, max. € 6,95 p.p.

7 nachten - 22 Januari 2019