Uitstekende faciliteiten

Kamperen bij Landal Camping is volop genieten van het buitenleven gecombineerd met alle faciliteiten die u van Landal GreenParks gewend bent. Uw kinderen beleven elke dag iets nieuws. ’s Ochtends croissantjes halen in de Parkshop. Een duik in het zwembad, hutten bouwen óf lekker knutselen in de Bollo Club. ’s Middags een ijsje eten en een rondje op de skelter over de camping.

Spetteren in het zwembad

Op al onze campings vindt u een overdekt zwembad voor uren zwemplezier. Gegarandeerd zwemplezier voor iedereen. De kleinsten ontdekken het zwemmen in het peuterbad terwijl de wildebrassen van de glijbaan roetsjen. Camping Landal Rabbit Hill, Coldenhove en Sonnenberg hebben op de camping of direct naast de camping een prachtig openluchtzwembad voor de nodige verkoeling in de zomer.

Maak kennis met Bollo

Bollo zorgt op veel campings dat geen kind zich verveelt. Lekker knutselen, koekjes bakken, dansen of spelen in de Bollo Club. Grote kans dat Bollo even langs komt! Maar kun je hem even niet vinden? Loop dan langs zijn huisje en laat een tekening of brief achter. Bollo leest en ziet alles wat er aan hem gestuurd wordt.

Genoeg te beleven

Tafeltennis, boogschieten, skelteren of hutten bouwen. Huur een fiets en verken de omgeving of speel een potje midgetgolf met de hele familie. Oneindig veel pret! Elk park beschikt over leuke speeltuinen en een activiteitenprogramma. Op de campings Landal Esonstad, Rabbit Hill, Coldenhove, Wirfttal en Sonnenberg is er ook een indoorspeelparadijs of indoorspeelplaats te vinden voor als het eens wat minder mooi weer is.

Gezellig samen dineren

Geen zin om zelf te koken en toch genieten van een heerlijke maaltijd? Bij de verschillende restaurants geniet u van een uitgebreid diner. Wanneer u meer trek hebt in een snelle hap kunt u terecht bij de afhaal- en snackshops. Of organiseer een gezellige barbecue bij uw campingplaats. Alle ingrediënten koopt u in de ParkShop.

Comfortabel kamperen

Op iedere camping is een wasserette te vinden zodat de kleren na een dag ravotten ook weer schoon worden. Daarnaast is er op de meeste staanplaatsen ook wifi tegen betaling beschikbaar.

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt er het beschikbare aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Campingplaatsen   Accommodaties  
Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

1 nacht

2 nachten

3 nachten

4 nachten

5 nachten

6 nachten

7 nachten

8 nachten

9 nachten

10 nachten

11 nachten

12 nachten

13 nachten

14 nachten

15 nachten

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land en Regio

Park

Parkfaciliteiten

Omgeving

Bezig met het ophalen van data...

Landal Rabbit Hill Nieuw Milligen, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
  • 290 bungalows, 18 stacaravans en 5 safaritenten
  • 135 campingplaatsen, 18 stacaravans en 5 safaritenten
  • Het hele jaar geopend

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering (voor campingplaatsen max. € 8 en voor gehuurde accommodaties max. € 26), bedlinnen (verplicht bij gehuurde accommodaties, max. € 7,95 p.p. en toeristenbelasting € 0,49 p.p.p.n.

7 nachten - 05 December 2018

Landal Wirfttal Stadtkyll, Eifel, Duitsland

Park op de kaart
  • Midden in de Vulkaaneifel
  • 155 campingplaatsen, 10 stacaravans en 4 woodlodges
  • Recreatieplas met ligweide en waterfietsen

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering (voor campingplaatsen max. € 8 en voor gehuurde accommodaties max. € 26 , bedlinnen (verplicht bij gehuurde accommodaties, max. € 7,95 p.p.

7 nachten - 12 December 2018