Topactiviteiten tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties doen we graag nog een schepje bovenop het reguliere Fun & Entertainment-programma. Met onze Topactiviteiten voor jong en oud zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven tijdens de schoolvakanties. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!

Paasactiviteiten op de campings

Een paasmandje knutselen, eieren zoeken of heerlijke paasbaksels maken? Op veel van onze campings worden er tijdens de paasdagen leuke activiteiten georganiseerd die u zeker niet wilt missen!
Impressie Paasactiviteiten 2019

Activiteiten in de meivakantie

Wanneer u een park van Landal GreenParks bezoekt, kunnen u en uw kinderen altijd rekenen op een uitgebreid Fun & Entertainment-programma. In de meivakantie pakken wij graag extra uit met uitdagende activiteiten en volop speelplezier!
Impressie activiteiten in de meivakantie 2019

Zomeractiviteiten op de campings

Speciaal voor uw kinderen wordt er in de zomer van alles georganiseerd. Speuren met een natuurgids, een picknick met Bollo of door de modder glijden tijdens modderdag. En op warme zomerdagen barst er een groots watergevecht los!
Ontdek alle Zomeractiviteiten

Herfstactiviteiten op de campings

Prikkel de zintuigen en ontdek samen de natuur. Op onze campings worden volop activiteiten in de herfst georganiseerd. Speuren met een natuurgids, marshmallows roosteren bij het kampvuur of een heerlijke pompoensoep maken. Aan gezellige activiteiten geen gebrek!
Ontdek alle Herfstactiviteiten

Zoveel te doen en te beleven

Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gaan de kids naar een basketbal- of boksclinic? Of doen ze mee aan de DJ Battle? Er valt echt van alles te beleven! Voor de actuele activiteiten op uw park checkt u voor vertrek de LandalApp.
Shows en workshops op de parken