Topactiviteiten tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties doen we graag nog een schepje bovenop het reguliere Fun & Entertainment-programma. Met onze topactiviteiten voor jong en oud zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven tijdens de schoolvakanties. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!

Onze Topactiviteiten tijdens de vakantieperiodes

Topactiviteiten in de meivakantie

De kleinste beleven veel speelplezier met gigantische zeepbellen die de lucht in dwarrelen. De stoere kids gaan mee op survival met verschillende hindernissen buiten in de natuur en leren hoe je zelf vuur maakt. De dag sluiten we met z’n allen af rondom de vuurkorf met popcorn en marshmallows. Wat een feest!

Topactiviteiten in de zomervakantie

Vies worden mag tijdens het Modderfestijn. Heerlijk kliederen met zand, aarde en water. Leer de insecten van het park kennen en maak een huisje voor deze kriebelige beestjes! Samen gaan we de natuur in voor leuke opdrachten om alles te weten te komen over de dieren, bomen en planten die in de natuur leven.

Topactiviteiten in de herfstvakantie

Prikkel de zintuigen en ontdek samen de natuur. Op onze campings worden volop activiteiten in de herfst georganiseerd. Speuren met een natuurgids, marshmallows roosteren bij het kampvuur of een heerlijke pompoensoep maken. Aan gezellige activiteiten geen gebrek!