Zoveel te doen en te beleven

Expeditie Landal, een basketbal clinic of de Techniekfabriek. Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gezellig met z'n allen naar een show kijken? Of leren ze liever koken in de Kinderkookbuzz? Er is zoveel te beleven!

Onvergetelijke shows

HuubTube
De goochelshow waarin jij bepaalt wat je wil zien! Met zijn spetterende jongleer-act, zijn beroemde diabolo-act en zijn interactieve goocheltrucs, maakt Huub Cooijmans een waar spektakel van zijn show. Een wervelende voorstelling waarbij scherpzinnige humor, spectaculaire trucs en magie gecombineerd worden. U komt gegarandeerd ogen te kort!

Doe ook mee!

Techniekfabriek
Altijd al een super coole zeepkist willen bouwen? Of wil je liever een kettingreactie in gang zetten? Het kan allemaal in de Techniekfabriek. Hier beleven kinderen van alles op het gebied van techniek op stoere wijze. 

Jouw Experiment
Bij deze interessante workshop kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar allerlei natuurkundige principes onderzoeken en ontdekken. Tekenen met een magneetpen, schieten met een Airzooka, een eigen tekenfilm maken of insecten en blaadjes bekijken onder de microscoop. Dit zijn slechts enkelen van de vele experimenten die je kan uitvoeren. Jouw Experiment laat de jongens en meisjes zien, horen, voelen, verrassen en verwonderen!
Music maker
Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, wie droomt er nu niet van een carrière als DJ? De Music Maker is een goed begin. Op een grote tafel staan scratchboxen met hoofdtelefoons. Dat wordt freestylen met honderden ritmes, tientallen scratchvariaties én geluiden. Ben je liever geen DJ ? Creëer dan je eigen drumsolo met de digitale drumsticks. Door de tips die je krijgt kan je zo je eigen muziek maken, deze mag je na afloop ook nog eens op je telefoon zetten!

Ga de uitdaging aan!

Battle of the best
Wie is de sterkste, slimste, lenigste of snelste? Tijdens deze interactieve show nemen ouders en kinderen het tegen elkaar op tijdens verschillende actieve spelletjes zoals Stokvangen, Sterkste vader wedstrijd en Raad het geluid. En wie weet ga je er ook nog vandoor met het mooie prijzenpakket?

Data, tijden en parken
Shoot out Archery Tag
Durf jij het aan? In de Arrow Battle strijd je in teams om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te 'taggen'. Met een speciale pijl en een echte boog gaan de teams aan de slag in het speelveld. Blauwe plekken levert dit spel niet op, maar wel heel veel spelbeleving.

Data, tijden en parken

Live muziek

De pianoartiest
Toen Iris nog heel jong was, begon ze al met piano spelen. Enkele jaren heeft ze pianoles gehad en daarna leerde ze zichzelf stukken aan. Muziek is haar passie en inmiddels speelt ze al 17 jaar. Haar repertoire varieert van licht klassiek naar Disney en top 40 en zorgt voor een fijne sfeer waardoor je de avond niet meer vergeet!
Marcel Kramer
Door het uitgebreide repertoire van Marcel Kramer is er voor ieder wat wils. Heerlijks ontspannen met Jazz en Blues op de achtergrond of swingen op rock ’n roll. Marcel Kramer is van alle markten thuis. Kom en laat je verrassen!