| Nieuws

Nieuw: Kids & Running Track

Sportievelingen en dierenliefhebbers kunnen zich uitleven met de Kids & Running Track, een leuke ontdekroute die is uitgezet op zeven parken.

De ontdekroute van 500 meter bestaat uit twee delen, de Kids Track en de Running Track. Met de Kids Track die gericht is op kinderen, kan het hele gezin bewegen en ontdekken in de natuur. Spring als een konijn, maak grote hertensprongen en fladder als een vlinder! Op de paaltjes die u onderweg tegenkomt staan allerlei leuke opdrachten over dieren. Kruip in de huid van het dier, zoals een hert, gans, konijn, vis of vlinder en leer hoe ze zich voortbewegen in de natuur.

Liever iets sportiefs doen? Daag uzelf uit en doe de Running Track. In deze Coopertest kijkt u hoe het met uw conditie is gesteld. Ren in 12 minuten zoveel mogelijk rondjes rondom de paaltjes die u onderweg tegenkomt. Na 12 minuten telt u het aantal meters dat u gelopen hebt. Lees daarna uw conditie af in de tabel op het startbord.

De Kids & Running Track is te vinden op Landal Coldenhove, Heideheuvel, Landgoed ‘t Loo, Port Greve, Rabbit Hill, Stroombroek en Het Vennenbos.