| Nieuws

5 sterren voor Landal Esonstad

De Friese camping Landal Esonstad in Anjum is door de Duitse ADAC onderscheiden met één van de zestien Superplatz titels voor Nederlandse campings. De camping mag deze titel een jaar lang dragen en toont hiermee aan uit te blinken in kwaliteit, voorzieningen, sanitair en terrein.

Het Duitse ADAC is vergelijkbaar met de ANWB in Nederland. Inspecteurs van ADAC beoordelen campings met een 5-sterren-systeem op tien verschillende criteria. Om de titel Superplatz te verkrijgen en behouden moeten campings aan strenge criteria voldoen bij deze verschillende criteria, waaronder sanitair, onderhoud en recreatie mogelijkheden.

Camping Landal Esonstad zal met deze titel vermeld worden in de ADAC campinggids. Deze gids is erg populair onder Europese kampeerders en is een belangrijke indicator om een camping uit te zoeken.

Camping Landal Esonstad
Camping Landal Esonstad, gelegen naast Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum, bestaat uit 129 campingplaatsen. Het is hét ideale vertrekpunt voor natuur- en watersportliefhebbers. De camping bestaat uit de perfecte mix van idyllisch kamperen aan het water en genieten van de faciliteiten op het vakantiepark. Zo kunt u heerlijk dineren bij een van de horecavoorzieningen of spetteren in het overdekte zwembad. Ook zijn er leuke uitjes te beleven in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Dokkum, Schiermonnikoog of zeehondencrèche Pieterburen. 

Camping Landal Esonstad is geopend van 31 maart tot 6 november 2017. 

Bekijk de video van Camping Landal Esonstad