| Nieuws

Twee campings bekroond met vijf sterren

De campings Landal Sluftervallei en Landal Sonnenberg hebben volgens de nieuwe classificatie van de ANWB het maximaal aantal van 5 sterren behaald. Daarmee mogen de campings dit jaar het predicaat ‘Top Camping’ voeren. Top Campings zijn volgens het campingclassificatiesysteem van de ANWB echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein.

De inspecteurs van de ANWB beoordelen campings op verschillende categorieën, waaronder sanitair, terrein (standplaats en algehele indruk), shops en horeca, zwemmen en ontspanning (sportfaciliteiten en animatie). De ANWB Top Campings zijn campings die uitblinken in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair.

Camping Landal Sluftervallei en Landal Sonnenberg
Camping Landal Sluftervallei op Texel en camping Landal Sonnenberg in Duitsland (Moezel) hebben een prachtige ligging: camping Landal Sluftervallei in de duinen, camping Landal Sonnenberg boven op een bosrijk bergplateau. Net als op de 5 andere campings van Landal Camping genieten de campinggasten van ruime plaatsen, goede sanitaire voorzieningen en leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Beide campings bieden ook volledig ingerichte stacaravans met echte bedden, een badkamer met douche en toilet en een complete keuken. Deze accommodaties zijn ideaal in het voor- en najaar, en als u net iets meer luxe wilt.

Openingstijden & campingvideo
Beide campings zijn geopend vanaf 31 maart tot 6 november 2017.

Bekijk de campingvideo van camping Landal Sonnenberg. 
Bekijk de campingvideo van camping Landal Sluftervallei.