Annuleringskosten

De kosten van een annulering van uw reis. Wanneer een reservering wordt geannuleerd, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden. Zorg dat u op de hoogte bent van deze kosten en lees hoe u deze kunt beperken.
Bekijk de annuleringskosten

Altijd een passende verzekering

Onbezorgd vakantie vieren met uw gezin, partner of vrienden. Even weg uit de dagelijkse routine en heerlijk genieten van een andere omgeving in de natuur. Wij proberen er alles aan te doen om uw verblijf zo ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Helaas bestaat er altijd de kans dat u uw vakantie moet annuleren of dat er tijdens uw vakantie iets vervelends gebeurt. Een passende verzekering is daarom belangrijk.

Goed verzekerd op reis

In samenwerking met Europ Assistance biedt Landal GreenParks u een voordelige reisverzekering aan. Zo bent u tegen de juiste risico's verzekerd voor een zeer scherp tarief. U kunt eenvoudig tijdens uw reservering een reisverzekering afsluiten.
Lees meer over de reisverzekering

Prettige extra zekerheid

Ook biedt Landal GreenParks u in samenwerking met Europ Assistance verzekeringen een voordelige annuleringsverzekering aan. Met deze eenvoudig af te sluiten annuleringsverzekering wordt de reissom vergoed. Het is een prettige zekerheid dat de annulering geen financiële gevolgen voor u heeft zoals de annuleringskosten.
Meer informatie over de annuleringsverzekering