Annuleringskosten

De kosten van een annulering van jouw reis. Wanneer een reservering wordt geannuleerd, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden. Zorg dat je op de hoogte bent van deze kosten en lees hoe je deze kunt beperken.
Bekijk de annuleringskosten

Altijd een passende verzekering

Onbezorgd vakantie vieren met jouw gezin, partner of vrienden. Even weg uit de dagelijkse routine en heerlijk genieten van een andere omgeving in de natuur. Wij proberen er alles aan te doen om uw verblijf zo ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Helaas bestaat er altijd de kans dat je jouw vakantie moet annuleren of dat er tijdens jouw vakantie iets vervelends gebeurt. Een passende verzekering is daarom belangrijk.

Goed verzekerd op reis

In samenwerking met Europ Assistance biedt Landal GreenParks ja een voordelige reisverzekering aan. Zo ben je tegen de juiste risico's verzekerd voor een zeer scherp tarief. Je kunt eenvoudig tijdens jouw reservering een reisverzekering afsluiten.
Lees meer over de reisverzekering

Prettige extra zekerheid

Ook biedt Landal GreenParks in samenwerking met Europ Assistance verzekeringen een voordelige annuleringsverzekering aan. Met deze eenvoudig af te sluiten annuleringsverzekering wordt de reissom vergoed. Het is een prettige zekerheid dat de annulering geen financiële gevolgen voor je heeft zoals de annuleringskosten.
Meer informatie over de annuleringsverzekering