Er even tussenuit

Wat is er nu heerlijker dan samen of met het hele gezin tijdens de feestdagen er lekker een weekend tussen uit te gaan? Een weekend weg is ideaal om weer helemaal op te laden. Liever vooruit plannen of direct weg? Geniet van extra lange weekenden van 4 of 5 dagen tijdens de feestdagen.

Genieten tijdens de feestdagen

Boek nu uw verblijf tijdens de feestdagen:
  • en ontvang tot 30% korting;
  • tijdens Pasen (16 en 17 april), Hemelvaart (25 mei) en
    Pinksteren (4 en 5 juni);
  • op een geselecteerd aantal campings van Landal GreenParks.

* Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering (campingplaatsen € 8 en gehuurde accommodaties € 26), bedlinnen (verplicht bij gehuurde accommodaties, € 7,95 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). De beschikbaarheid en korting kan per camping, aantal, typen en/of aankomstdatum verschillen en is beperkt. Voor reserveren van meerdere campingplaatsen of accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Boek uw verblijfVoorwaarden

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt er het beschikbare aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Campingplaatsen   Accommodaties  
Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode
Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land en Regio

Park

Parkfaciliteiten

Omgeving

Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.